Wat We DOen

Onze creatieve diensten, Wat we doen, Creatif Works, Creatif Works

Wij HELPEN BEDRIJVEN ZICHZELF OPNIEUW UIT TE VINDEN​

Onze creatieve diensten, Wat we doen, Creatif Works, Creatif Works

DIGITAL PRODUCTION

Webdesign

Onze wereld is online. Onderzoek, sociale connectie, video’s van honden die sirenes imiteren, winkelen, levering gyros. Wij helpen u om het gedoe te doorbreken: uw website moet opvallen, verbinding maken en uw gebruikers dwingen actie te ondernemen. Online aanwezigheid is meer dan een digitaal reclamebord of een moderne versie van de gele pagina’s. Het is ongrijpbaar, volgende niveau, code en pixels die mensen dwingen om iets te doen. En het is onze oproep om samen met u een website te bouwen die onophoudelijk uw doelen nastreeft.

we maken je merk online succesvol.

Een moderne website is meer dan een mooi webdesign. Naast een marketingfunctie, heeft je website ook een communicatiefunctie. In een wereld waarin veel bedrijfscontacten online beginnen, is het van belang dat je website laat zien wie je bent als bedrijf. Om ervoor te zorgen dat je website je identiteit uitstraalt, moet je wel heel goed weten wat die identiteit dan precies inhoud.

Bij ieder design dat we opleveren ligt de focus op belangrijke doelgroepen. Verder ontwikkelen we doelgerichte User Experience Strategieën. Bij ons staat gebruiksvriendelijkheid en conversie voorop.

Content Management

Al onze websites en webshops zijn zo ingericht zodat jij jouw online content makkelijk kunt aanpassen. Kies je voor gemak, dan kan Creatif Works met een service contract jouw website onderhouden op het gebied van content en vereiste technische updates.

Webcare

Webcare is online aanwezig zijn. Luisteren en reageren op positieve en negatieve berichten over jouw merk of bedrijf behoort tot één van de taken. Het webcare team zijn de online oren en ogen van jouw bedrijf.
Onze creatieve diensten, Wat we doen, Creatif Works, Creatif Works
Onze creatieve diensten, Wat we doen, Creatif Works, Creatif Works

BRAND IDENTITY

Een passende en pakkende uitstraling voor jouw bedrijf.

  • Een logo is het gezicht van je onderneming, daarom is het belangrijk dat het bij je onderneming past.
  • Een stevige huisstijl zorgt ervoor dat jouw doelgroep zich nog meer kan herkennen in de kernwaarden van jouw bedrijf.
  • Een passende en pakkende huisstijl maakt jouw bedrijf herkenbaar én vindbaar. Wij zoeken naar een creatieve, unieke oplossing die overal inzetbaar is.

Herkenning en waardering

Als we samen met jou tot een ontwerp zijn gekomen gaan we over tot de huisstijl.
We presenteren het logo op briefpapier en kiezen elementen die worden gebruikt om een sterk merk neer te zetten. We letten hierbij ook op marketingtechnische aspecten. Een goede huisstijl genereert waardering van klanten. 

Restylen

Als je bedrijf al een langere tijd bestaat, is het mogelijk dat de huisstijl achterhaald en oubollig kan zijn.

Door een restyling, kunnen we zorgen voor een nieuwe, frisse en moderne stijl. Hierbij wordt er rekening  gehouden met de herkenbaarheid van je bedrijf.

Online marketing

Content Marketing

Content omvat alle vormen online communicatie richting jouw doelgroep. Hierbij kun je denken aan tekst, afbeeldingen, video’s, whitepapers en reviews op je website, maar ook Facebook- en Twitterberichten enzovoorts. 

Branded Content

Branded content is een vorm van content waar de merkuiting is versmolten met de content (video, tekst of activatie) die waarde toevoegt in de vorm van entertainment of informatie. Het is niet net zoals bij advertenties dat de commerciële boodschap centraal staat.

Online Commercial

Net zoals bij een tv-commercial gaan wij voor jou een strak verhaal uitwerken. Wat is je doel en op wie wil jij je richten? Van daaruit gaan we verder. Wij helpen jou bij het bedenken van je boodschap, het bepalen van de juiste tone-of-voice en werken (samen) een concept uit. Van daaruit gaan we in productie en voordat jij het weet staan je films online.

Onze creatieve diensten, Wat we doen, Creatif Works, Creatif Works
Onze creatieve diensten, Wat we doen, Creatif Works, Creatif Works

Video Production
& PHOTOGRAPHY

Of je nu op zoek bent naar een promovideo om te pronken met je hoofdaanbod of een sociale advertentievideo om uw klanten te vertellen wie u precies bent en waar u voor staat, wij hebben het voor u.
Creatif Works is een creative agency dat merken, bedrijven en artiesten helpt groeien met video. Of je nu op zoek bent naar een promovideo om te stralen met jouw hoofdaanbod of een sociale advertentievideo om jouw klanten te vertellen wie je precies bent en waar je voor staat, wij hebben het voor je.

– Lifestyle fotografie en video
– Storytelling fotografie en video
– Productfotografie en video
– Interview- en bedrijfs video’s
– Videoclips in een lus voor websites
– 30 seconden tv-spotvideo’s

Interessant?

Wil je Creatif Works beter leren kennen? Of wil je weten wat we voor voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!