Photo & VIDEO

CApturing life.
creating art.

Of je nu op zoek bent naar een promovideo om te pronken met je hoofdaanbod of een sociale advertentievideo om je klanten te vertellen wie je precies bent en waar je voor staat, wij hebben het voor je. Creatif Works is een creative agency dat merken, bedrijven en artiesten helpt groeien met video. Of je nu op zoek bent naar een promovideo om te stralen met jouw hoofdaanbod of een sociale advertentievideo om jouw klanten te vertellen wie je precies bent en waar je voor staat, wij hebben het voor je.

Bouw vertrouwen met uw gewenste publiek

Video is overal om ons heen. Op ieder device, op elk tijdstip, op elke plek. Er wordt meer videocontent gemaakt dan ooit en we krijgen steeds meer video’s aangeraden via slimme algoritmes. Video is daarnaast allang niet meer alleen voor mediabedrijven. Steeds meer merken communiceren via video met hun klanten, op een persoonlijke manier.

Branded content

Branded content is een vorm van content waar de merkuiting is versmolten met de content (video, tekst of activatie) die waarde toevoegt in de vorm van entertainment of informatie. Het is niet net zoals bij advertenties dat de commerciële boodschap centraal staat. Branded content wordt vaak door de war gehaald met normale advertenties of het sponsoren via bekende personen. Pas wanneer de advertentie boven het commerciële uit stijgt, kun je spreken van het type branded content.

In een wereld waarin enorme hoeveelheden reclameboodschappen worden geproduceerd, moet je iets bijzonders doen om opgemerkt te worden. Dat is waarom branded content vaak de vorm heeft van speelfilmachtige video’s en games. Maar ook content die eenvoudigweg op het juiste moment relevant is voor de ontvanger, is effectiever dan reclame.

Wij maken de ideale bedrijfs video voor je

Bedrijfsvideo is een overkoepelende term die een aantal verschillende soorten video’s kan beschrijven. Bij Creative Works helpen we u graag door het videoproductieproces om ervoor te zorgen dat u de juiste video krijgt die aan uw behoeften voldoet.

We begrijpen het belang van je videomarketing dat resultaten oplevert. Of je nu een intern stuk wilt, zoals training van personeel, een extern stuk, zoals een promotievideo of korte video’s op sociale media. Creatif Works helpt u door het productieproces van concept tot voltooiing.

content marketing

Op een relevante en aantrekkelijke manier prospects en klanten de helpende hand bieden zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen, dat is in essentie de betekenis van content marketing. Je biedt waardevolle informatie waarmee je hen helpt betere keuzes te maken of meer uit jouw product of dienst te halen.

In een wereld waarin enorme hoeveelheden reclameboodschappen worden geproduceerd, moet je iets bijzonders doen om opgemerkt te worden. Dat is waarom branded content vaak de vorm heeft van speelfilmachtige video’s en games. Maar ook content die eenvoudigweg op het juiste moment relevant is voor de ontvanger, is effectiever dan reclame.

RECLAME VIDEO

Net zoals bij een tv-commercial gaan wij voor jou een strak verhaal uitwerken. Wat is je doel en op wie wil jij je richten? Van daaruit gaan we verder. Wij helpen jou bij het bedenken van je boodschap, het bepalen van de juiste tone-of-voice en werken (samen) een concept uit. Van daaruit gaan we in productie en voordat jij het weet staan je films online.

Reclame video is een manier om de beste aspecten van uw bedrijf weer te geven en precies te beschrijven waar uw potentiële klanten, klanten of partners voor staan. Deel de voordelen, deel nuttige tips, deel wat uw merk uniek maakt, deel how-to. Word sociaal met uw klanten!

EVENT video

Het professioneel vastleggen van jouw evenement, bedrijfsfeest, opening, seminar of presentatie vraagt om een vakkundige aanpak. Een evenement is vaak maar eenmalig, alles moet dus in één keer goed vastgelegd worden. Daarom maken wij van tevoren een efficiënt draaiboek, zodat wij alles zo volledig mogelijk in beeld kunnen brengen. Ook een pakkende opening videotrailer, achtergrond video visuals of andere video content ter vertoning tijdens het event, regelen wij voor je.

WONING video

Heeft u uw eigen woning te koop staan of bent u makelaar? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden rondom het maken van een bezichtigingsfilm – woningvideo.

Creatif Works maakt voor zowel particulieren als voor makelaars bezichtigingsfilms welke de te koop staande woningen optimaal in beeld brengen. De films kunnen worden geplaatst op Funda.nl evenals op de website van de verkopende makelaar en natuurlijk verspreid worden via socialmedia.

MUZIEK VIDEO

Ben jij een solo zanger van zangers of zit je in een band en je wilt een videoclip? Motion & Frame maakt betaalbare en professionele videoclips. Een videoclip maken is een mooie samenwerking tussen filmer en musici; muziek en beeld naadloos in elkaar over laten gaan. Binnen een dag kunnen wij de clip opnemen en 2 weken later is de videoclip klaar.

Wij HELPEN BEDRIJVEN ZICHZELF OPNIEUW UIT TE VINDEN​

Interessant?

Wil je Creatif Works beter leren kennen?
Of wil je weten wat we voor voor elkaar kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op!