Wat We DOen

Wij HELPEN BEDRIJVEN ZICHZELF OPNIEUW UIT TE VINDEN​

DIGITAL PRODUCTION

Webdesign

Onze wereld is online. Onderzoek, sociale connectie, video’s van honden die sirenes imiteren, winkelen, levering gyros. Wij helpen u om het gedoe te doorbreken: uw website moet opvallen, verbinding maken en uw gebruikers dwingen actie te ondernemen. Online aanwezigheid is meer dan een digitaal reclamebord of een moderne versie van de gele pagina’s. 

User Experience & Gebruikers-vriendelijkheid

Een moderne website is meer dan een mooi webdesign. Naast een marketingfunctie, heeft je website ook een communicatiefunctie. In een wereld waarin veel bedrijfscontacten online beginnen, is het van belang dat je website laat zien wie je bent als bedrijf. Om ervoor te zorgen dat je website je identiteit uitstraalt, moet je wel heel goed weten wat die identiteit dan precies inhoud.

Bij ieder design dat we opleveren ligt de focus op belangrijke doelgroepen. Verder ontwikkelen we doelgerichte User Experience Strategieën. Bij ons staat gebruiksvriendelijkheid en conversie voorop.

Content Management

Al onze websites en webshops zijn zo ingericht zodat jij jouw online content makkelijk kunt aanpassen. Kies je voor gemak, dan kan Creatif Works met een service contract jouw website onderhouden op het gebied van content en vereiste technische updates.

BRAND IDENTITY

LAAT JE MERK LEVEN
DOOR JE BRAND IDENTITY

Brand identity of corporate identity is de manier waarop je bedrijf, merk of organisatie zich identificeert en positioneert. Maar je identiteit vertelt ook wat de consument van je merk mag verwachten. Voldoe jij als brand aan je beloftes? Wordt kwaliteit gegarandeerd? Wordt een beleving aangeboden?

Visuele identiteit

Onder de visuele identiteit verstaan wij alles wat onder grafische vormgeving valt, zoals een huisstijl, logo, lettertype en symbolen. Samen vormen ze het gezicht van je organisatie. Tijden veranderen snel en soms is een transformatie nodig om de aansluiting met je doelgroep te behouden.

Een nieuwe visuele identiteit kan de oplossing zijn. Wij zoeken naar de kern van je organisatie en je ambitie. Op basis hiervan ontwikkelen we een identiteit waar de gehele organisatie zich achter kan verenigen en die de doelgroep bereikt.

  • Een logo is het gezicht van je onderneming, daarom is het belangrijk dat het bij je onderneming past.
  • Een stevige huisstijl zorgt ervoor dat jouw doelgroep zich nog meer kan herkennen in de kernwaarden van jouw bedrijf.
  • Een passende en pakkende huisstijl maakt jouw bedrijf herkenbaar én vindbaar. Wij zoeken naar een creatieve, unieke oplossing die overal inzetbaar is.

Concept & Design

Graphic Design

Door middel van grafisch ontwerp wordt informatie geordend, gevormd en bewerkt zodat efficiënte communicatie mogelijk wordt. Om doeltreffend de gewenste doelgroep te bereiken dient grafisch ontwerp naadloos aan te sluiten op de huisstijl van de onderneming. Hierdoor ontstaat er een conformiteit in visuele communicatie welke herkenbaarheid verschaft voor het product, dienst, of merk.

Digitale Concepten

We produceren digitale concepten. Binnen de beschikbare merkstijl ontwikkelen wij content voor social media. Content omvat alle vormen online communicatie richting jouw doelgroep. Hierbij kun je denken aan tekst, afbeeldingen banners & social posts enzovoorts.

Social media

Social Media is er om een relatie op te bouwen en interesse te wekken bij potentiële klanten. Door regelmatig te posten probeer je een positieve positie te creëren in het hoofd van de potentiële klant.

Toch kan het lastig zijn elke week nieuwe content te creëren of de tijd te vinden om bezig te zijn met Social Media. Social Media uitbesteden is dan een logische stap. Wij helpen je graag bij het creëren van content en het posten op verschillende kanalen.

Video &
PHOTOGRAPHY

Of je nu op zoek bent naar een promovideo om te pronken met je hoofdaanbod of een sociale advertentievideo om uw klanten te vertellen wie u precies bent en waar u voor staat, wij hebben het voor u.
Creatif Works is een creative agency dat merken, bedrijven en artiesten helpt groeien met video. Of je nu op zoek bent naar een promovideo om te stralen met jouw hoofdaanbod of een sociale advertentievideo om jouw klanten te vertellen wie je precies bent en waar je voor staat, wij hebben het voor je.

Online Commercial

Net zoals bij een tv-commercial gaan wij voor jou een strak verhaal uitwerken. Wat is je doel en op wie wil jij je richten? Van daaruit gaan we verder. Wij helpen jou bij het bedenken van je boodschap, het bepalen van de juiste tone-of-voice en werken (samen) een concept uit. Van daaruit gaan we in productie en voordat jij het weet staan je films online.

Interessant?

Wil je Creatif Works beter leren kennen? Of wil je weten wat we voor voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!