webcare
abonnement

webcare abonnement

Het is belangrijk je website goed te onderhouden. Alleen een website die goed onderhouden wordt, ziet er professioneel uit, functioneert goed en is bovendien honderd procent veilig. Heb je echter geen tijd om jouw website zelf te onderhouden? Dan kun je het onderhoud van jouw website uitbesteden aan Creatif Works  Dit doe je door een WordPress onderhoudsabonnement af te sluiten. Ook als je niet weet hoe je jouw WordPress website moet onderhouden, kun je een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij nemen het onderhoud van je website graag uit handen.

WAt is het?

Een webabonnement van Creatif Works verzekert jou van hoogwaardig WordPress onderhoud. Met dit abonnement worden de actuele updates van WordPress niet alleen bijtijds geïnstalleerd, maar wordt jouw website bovendien door echte experts beheerd. Daarnaast zitten er bij het WordPress onderhoudsabonnement ook backups inbegrepen. Mocht er iets mis gaan met je website, dan zorgen deze backups ervoor dat je jouw site niet helemaal kwijt bent.

Waarom?

Iedere WordPress website heeft regelmatig onderhoud nodig. Frequent onderhoud zorgt er niet alleen voor dat een website er professioneel en representatief uit blijft zien, maar ook dat deze goed blijft werken. Alleen een website met goed en regelmatig onderhoud, is op en top gebruiksvriendelijk.

Daarnaast kun je met regelmatig onderhoud veel problemen voorkomen. Door goed en frequent onderhoud te plegen, voorkom je bijvoorbeeld dat er veiligheidslekken in je site ontstaan. Deze kunnen misbruikt worden door hackers. Kortom, regelmatig onderhoud voorkomt dat jouw site gehackt wordt. En dit is erg belangrijk, want een hack kan voor grote schade zorgen.

Een web abonnement afsluiten

Wil jij het onderhoud van je WordPress website uitbesteden? Dan sluit je een web abonnement af bij Creatif Works. Kies het juiste web abonnement voor je website, vul je gegevens in en wij doen de rest. Na het afsluiten van een web abonnement, weet je zeker dat jouw website op hoog niveau onderhouden wordt.

Contractduur

Bij afsluiten van een onderhoudscontract geldt een minimale duur van 1 jaar, welke tussentijds niet opgezegd kan worden.  Onze contracten worden niet stilzwijgend verlengd. Opzeggingen dienen uiterlijk  één maand voor afloop van het contract binnen te zijn. Bij opzegging vindt er geen restitutie plaats voor reeds betaalde betalingen voor een onderhoudsperiode gelegen in de toekomst.