Jobs

Bekijk onze vacatures

Wij zijn een jong, dynamisch, groeiend bedrijf dat zich richt op zowel webdesign, brand identity, graphic design, video production en photography. Met ons kantoor zijn wij gevestigd in het centrum van Rotterdam. Wij zijn op zoek naar creatievelingen die op het gebied van webdesign/grafisch/video en fotografie ons team versterken.

op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar!

Je kan echter altijd een open sollicitatie sturen. We zullen je gegevens bewaren en contact met je opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij jouw profiel.

Open Sollicitatie

Wil je graag bij Creatif Works werken, maar zijn er op dit moment geen openstaande vacatures of zijn de bestaande vacatures niet op jouw van toepassing? Stuur ons dan een open sollicitatiebrief.

Het is belangrijk in je brief aan te geven wat voor soort werk je zoekt, waar je interesses liggen en wat jouw motivatie is om bij Creatif Works te komen werken. Wij kijken dan of er toch een geschikte functie vacant is of misschien op korte termijn ontstaat.

Wij zijn
een erkend
leerbedrijf

Creatif Works is een erkend leerbedrijf! En dat is natuurlijk iets waar we natuurlijk super trots op zijn! Wij vinden het belangrijk om kennis door te geven en een nieuwe generatie klaar te maken voor het bedrijfsleven. Met deze erkenning willen wij studenten de mogelijkheid geven om in ons bedrijf kennis en ervaring op te doen. Daarom hebben wij afgelopen periode gekeken naar de mogelijkheden om een erkend leerbedrijf te worden en dat met succes.

Erkend leerbedrijf